T4 Tanushi
 Xhama & Vetrata

Çati xhami

Çatitë e xhamit janë një nga gjërat më të vecanta që ne punojmë. Material xham i fortë rezistent ndaj sendeve të forta ,vetëtimave dhe erës.Ambjeni juaj duket unik me një çati prej xhami.