T4 Tanushi
 Xhama & Vetrata

Mirësevini në T4Tanushi

Xhama të të gjitha llojeve

Tek ne do të gjeni partnerin që ju keni nevojë për të realizuar punimet tuaja. Gjithçka mund të realizohet duke pasur përkushtim dhe profesionalizëm në punën që bëjmë.

Dritare xhami të një cilësie superiore. Rezinstente ndaj faktorëve atmosferikë . Kontakto në numrat tanë të telefonit dhe lër porosinë tënde. 

Ndarje xhami për të gjitha llojet e hapsirave ose objekteve tuaja, qofshin ato shtëpi apo biznese.

Dyer Xhami

Dyer xhami sipas standarteve europiane, për cdo ambjen tuajin duke i dhënë një pamje ndryshe . Ofrojmë dyer me hapje ose dyer me shinë.

Pse të zgjidhni T4Tanushi

Diferenca jonë
T4Tanushi

Tanushi – eksperiencë shumë-vjecare jashtë shtetit dhe njohje të gjerë në fushen e punimit të xhamit dhe aluminit, pjesë e rëndësishme e tregut shqiptar.

Tek ne do të gjeni partnerin që ju keni nevojë për të realizuar punimet tuaja. 

jemi këtu për ju

Ju duhet Ndihmë?

Kontaktoni me profesionistët tanë për ç’do pyetje

Dyer

Dritare

Fasadë

Vetrata

Dyer alumini

Dritare alumini

Mirësevini në T4Tanushi

Eksploro Produktet

Shkallë Xhami

Shkallë xhami ku patjetër cilësia më e mirë në Shqipëri është tek ne. Jepi një pamje unike shkallëve të shtëpisë apo biznesit tënd.

Mure Xhami

Tendencat më të fundit të mureve të ndara me xham. Ke parë një model dhe do ta realizosh në ambjenet tuaja? Kontakto me ne dhe ne e bëjmë realitet.

blogu jonë

Postimet e fundit

Interesat e klientëve tanë kanë qenë të pafundme dhe ne që të njihemi sa më shumë për ta po prezantojmë disa nga krijimet tona më të fundit.