T4 Tanushi
 Xhama & Vetrata

Besoni dhe rekomandoni

Na Kontaktoni

Na thoni arsyen për pyetjen tuaj dhe ne do ju japim një përgjigje.

Nëse keni ndonjë pyetje, na njoftoni dhe një nga stafi ynë do ju ndihmojë.

Dyqani është i hapur nga ora 08:00 – 17:00 e Hënë deri e Premte 

Dërgo mesazh

Dërgo mesazh