T4 Tanushi
 Xhama & Vetrata

Më shumë rreth T4Tanushi

Shërbimet

Cfarë ofron kompania jonë

Punime Unike

Cilësi

Korrektësi

Disa nga punimet tona

Njoftime

Njoftimet më të reja

Çati xhami

Çatitë e xhamit janë një nga gjërat më të vecanta që ne punojmë. Material xham i fortë rezistent ndaj sendeve të forta ,vetëtimave dhe erës.Ambjeni juaj duket unik me një çati prej xhami.

Lexo më shumë»

Punime artistike

Punimi në foto është punuar me dashuri të madhe për shëtitoren e qytetit të Belshit.Ishte shumë kënaqësi per ne të punonim për të.

Lexo më shumë»