T4 Tanushi
 Xhama & Vetrata

Punime artistike

Kompania jonë bën edhe punime artistike sipas preferencave të klientëve tanë.Mjafton që ju të na tregoni dëshirën dhe idetë tuaja dhe ne i vëmë në zbatim ato në kohë rekord.Punimi në foto është punuar me dashuri të madhe për shëtitoren e qytetit të Belshit.Ishte shumë kënaqësi per ne të punonim për të.